Queen must go on – Tribute band

Wie gaat er mee naar Queen, the tributeband?

(De 20 PLAATSEN ZIJN AL GERESERVEERD)

De winst van SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands bezorgde Queen Must Go On een stormachtig jaar. Het bleek pas de start van een uitermate succesvol theaterseizoen. Zonder uitzondering verkocht de tributeband avond na avond uit. Ook in het uitverkochte Podium beleefde het publiek een fantastische avond. Heb je het gemist? Gelukkig keren de mannen nu terug naar Hoogeveen met dit spetterende theaterconcert rondom Queen.

Ode aan Queen
Muzikanten Ward Palmen (zang), Ralph Derksen (gitaar), Geert Horvers (bas) en Mick Gravéé, Dennis Meentz of Hans in het Zand (drums) bezorgen je vol overgave de complete Queen-ervaring. Met grootse, bombastische, maar ook intieme momenten. Geniet, zing mee en beleef Queen!

Met een indrukwekkend decor, special effects en overweldigende sound belooft Queen Must Go On een ware be Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

APPELTAARTCONCERT Oosterkerk Amsterdam

30 May 2023 | 14:15 Kleine Wit... 6 plekken beschikbaar Rijna

Voorstelling Barock van Ellen ten Damme

30 May 2023 | 20:00 2011 VT Ha... 4 plekken beschikbaar Louisan

Tango Mooovs: Argentijnse Tangosalon

31 May 2023 | 19:00 tot 31 May 2023 | 23:00 Amare, Spu... Geen limiet Anouschka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app