Puur De Nijs

Puur De Nijs

Entree: €19,50 (+€1,50 ticketkosten)

Puur De Nijs brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob De Nijs. Tijdens deze theatershow worden zijn mooiste liedjes ten gehore gebracht. Geniet van klassiekers als ‘Mallebabbe’, ‘Zondag’ en ‘Het Werd Zomer’. Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals ‘Niet Voor Het Laatst’ en ‘Wat Als Later Nu Is’. Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de nummers van de Nijs en nemen je mee op een nostalgische reis vol herinneringen. De teksten van de liedjes brengen je terug naar je jeugd, naar droevige en vrolijke momenten. Precies zoals het leven is.

Zanger Marcel Mulders blikt terug en hoopt vooral zijn publiek te verblijden met hoop, troost, kracht en een lach en een positieve kijk op de toekomst. Hij wordt begeleid door een gitarist, toetsenist en drummer/percussionist. Marcel, Erik, Wikke en Stephan zijn erv Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

D@NSP@Z

3 February 2023 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Desiree

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app