Purmerend wenst elkaar een mooi 2023

Op de eerste dag van 2023 staat er weer een mooi evenement op de agenda.

'Purmerend wenst elkaar' is al jarenlang een feestje waarop heel Purmerend en daar buiten, jong en oud, elkaar ontmoet in de binnenstad op 1 januari. Samen gezellig het nieuwe jaar inluiden en elkaar alle goeds wensen voor het nieuwe jaar. Ongedwongen, gezellig een hapje en een drankje voor iedereen en dus ook voor jou.

Op zondag 1 januari 2023 organiseert de Stichting Purmerend Marktstad in samenwerking met de gemeente Purmerend het feestelijke evenement Purmerend Wenst. Na twee jaar afwezigheid is iedereen van harte welkom bij de grootste nieuwjaarsreceptie in de open lucht.

Op 1 januari, vanaf 16:30 uur, treden Belle Perez, Thomas Berge, Senna en de M&M band op. De organisatie pakt dit jaar extra uit met een feestelijk en muzikaal programma. Een gratis evenement voor iedereen in de gemeente. Precies een jaar na de fusie tussen de voorm Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen is genieten!

26 January 2023 | 14:00 ingang Bis... 12 plekken beschikbaar Rowan

Gezellig zingen met elkaar

26 January 2023 | 20:00 Hooftstraa... Geen limiet Anita

Welkom Vrijmibo (nieuwe) Kluppers regio IJmond

27 January 2023 | 16:00 Kerkweg 9,... Geen limiet Ton (Kluphost IJmond e.o.)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app