Purmerend 4T DOE MAAR II

In P3 in Purmerend speelt de tribute band 4T DOE MAAR II

One Clueless Friend (Edam/Volendam), Herb’s Excellent Adventure (Purmerend) & The Adubters (Alkmaar/Amsterdam) slaan de handen ineen om een ode te brengen aan de peetvaders van de Nederpop.

Aan het begin van de jaren tachtig bouwde Doe Maar in slechts vijf jaar tijd een oeuvre op dat generaties oversteeg en nog altijd springlevend is. Hits als Doris Day en De Bom behoren tot het nationaal cultureel erfgoed. En zelfs albumtracks als Situatie en Smoorverliefd kunnen mensen anno 2023 nog luidkeels meezingen.

Tijdens Purmerend 4T Doe Maar II komen zowel de hits als die albumnummers aan bod. One Clueless Friend is dol op het obscure werk, Herb’s en The Adubters nemen het betere meeblèr-spul voor hun rekening. De De Clip Club verzorgt de intermezzo’s. Dus hup, recht je haren, kam je schouders en feest alsof het 1983 is. Dresscode: roze, groen en geel.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Line-dance met bestaande groepen

3 October 2023 | 10:30 Prins Hend... Geen limiet Arthyra

Concert Sarah Smith

3 October 2023 | 20:00 De Millyst... 10 plekken beschikbaar Mireille

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app