Prosecco night feelgood film, première

Wat is er nou heerlijker dan een leuke feelgood film kijken met vriendinnen onder het genot van een heerlijk glaasje prosecco? Tijdens de Kinepolis Prosecco Night op 12 juni krijg jij de kans om de voorpremière van De Mooiste Dag te zien!

In De Mooiste Dag zit schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Wanneer ze het besluit neemt om naar Wim's hotel in Marokko af te reizen, sluiten Jasmijn en Wim een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Met een echte sterrencast waaronder Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers wil je deze nieuwe film niet missen! Tickets voor deze leuke avond uit zijn nu te koop.
Ik kan kaartjes kopen, maa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

FILM met STEVEN FREY TREASURE

21 June 2024 | 18:55 Stadsplein... 4 plekken beschikbaar Wilma Amstelveen

Film Black Tea

21 June 2024 | 19:15 Zuidlarens... 6 plekken beschikbaar Edith

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app