Preuvenement Kasteel Terborgh⚔️ ️

In samenwerking met Klup-partner Kasteel Terborgh en in samenspraak met mede organisator Klupper Hans, verwelkom ik jullie als Klup-host, op deze sfeervolle openlucht proeverij op het grootste kasteelplein van Nederland.

Een speciaal welkom aan de
NIEUWE KLUPPERS!

En uiteraard zijn alle bestaande Kluppers weer, als vanouds, van harte welkom er een spetterende Klup-activiteit van te maken

Samenzijn, lekker eten en een goed glas wijn, zijn de ingrediënten voor "Proef de Wereld" op Kasteel Terborgh. Er zijn verschillende landen vertegenwoordigd zoals Spanje, Italië, Griekenland, Indonesië, Amerika, met de mogelijkheden tot het proeven van verschillende gerechten onder de klanken van gezellige muziek.

* Deze activiteit is weersonafhankelijk en overdekt bij regen.
* Vrije entree.
* De drankjes en gerechten worden middels munten betaald, welke verkrijgbaar zijn bij de ingang. Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kunsthal Rotterdam ☕️ ️

1 April 2023 | 11:00 tot 1 April 2023 | 16:00 Museumpark... Geen limiet Arjen (Zutphen/Achterhoek)

Klup hap Elburg

1 April 2023 | 19:00 Havenkade ... 8 plekken beschikbaar Christine

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app