Poldervaart wandel 15km richting Maassluis en terug.

Deel 1 van de wandel4weekse : Rustige wandeltocht van 15 km start vanaf RETmetro-station Vlaardingen Centrum (voldoende gratis parkeerplek), langs Dirk supermarkt, langs de vaart richting Schipluiden. Onderweg na ongeveer 5km stoppen we even bij restaurant Vlietzicht voor de plassers want daarna de polder in richting Maassluis. Over vaart met het handdraaipond (hihihihihi) na 6km, richting Maassluis en via de polder weer terug. Na 8km het veerpont de Kwakel 1€ alleen contant. Na 9km een uitkijktoren.

Dit keer blijven we links van de A20. We stoppen dan even in de polder, op de terugweg, om je (meegebrachte) lunch op te eten/drinken. Ik maak wat foto's voor de Klup-app als je niet in beeld wilt geef het dan even aan bij mij.

Stukje langs de Broekpolder naar startpunt RET-Vlaardingen-centrum). Dit is niet voor hardlopers of snelwandelaars. Geen rollators en dit is een bijna gratis event maar alleen aanmelden als je ook Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen & Pannenkoek

8 December 2024 | 10:50 Generaal v... 6 plekken beschikbaar Ellen

Kerststallenroute Baarn + & ️

22 December 2024 | 15:20 Eemnesserw... 8 plekken beschikbaar Ellen

Wandeling Baarnse bos

17 July 2024 | 10:00 Lt. Gen. v... 8 plekken beschikbaar Anoesjka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app