Poëzie op zondag

Ineke Holzhaus gaat in gesprek met hedendaagse dichters. Het biedt een uitgelezen kans aan liefhebbers van gedichten kennis te maken met de nieuwste poëzie. Deze keer is Wendela de Vos te gast. 

In het werk van Wendela de Vos liggen theater en poëzie in elkaars verlengde. Ze was als actrice verbonden aan diverse theatergroepen zoals Poëzie Hardop, daarna schreef ze literaire thrillers en een groot aantal theater- en liedteksten. In 2017 verscheen haar eerste bundel gedichten ‘Waar leg ik mijn hart neer’ en in 2022 verscheen ‘Niet mijn huis’ een cyclus gedichten over het verlaten van een huis in de Haute Provence. De gedichten zijn krachtig door hun eenvoud, soms nostalgisch maar nooit sentimenteel. Verschillende personages bevolken deze bundel en ook daarin herkent men de hand van de theatermaker. Ineke Holzhaus leest gedichten van F. Harmsen van Beek.

Het begint om 16.00 u

15.30 u verzamelen we in Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zandsculpturen Garderen

30 September 2023 | 10:30 tot 30 September 2023 | 14:00 Oude Barne... 4 plekken beschikbaar Irma

Rondleiding ’t Oude Kerkhof

30 September 2023 | 13:00 tot 30 September 2023 | 15:00 Weg langs ... 15 plekken beschikbaar Marie-José

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app