Poëzie Lagogo

Het mooiste festival aan het water, met je voetjes in het gras en samen met een artiest in gratis bootjes op de Bergse Voorplas. De vijfde editie van muziek- en woordkunstfestival Poëzie Lagogo vindt weer de laatste zondag van augustus plaats aan en op de Bergse Voorplas naast wijnbar Mendoza (Weissenbruchlaan).

Met onder anderen dit jaar dichter Ingmar Heytze, muzikant Ruwhel, spoken word van de Barguijs (bekend van performance Koningsdag voor Alexander en Maxima), multi artiest en mc Michline Plukker, absurdisme van Tato Wesselo en nog veel meer grote namen en lokale helden, oude rotten en jonge honden. Cabaret, poëzie, stand-up, spoken word en muziek. Zoals tijdens vorige edities bijvoorbeeld Jan Rot, Ronald Snijders, Poezieboys, Elfie Tromp en Dean Bowen acte de présence gaven.

Het festival heet Poëzie Lagogo, maar dan in de breedste zin, alleen het decor al met de Bergse Voorplas is poëzie. Even dat vakantiege Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Historische schepen in Wijk bij Duurstede

23 September 2023 | 10:00 tot 23 September 2023 | 23:00 Wijk bij D... Geen limiet Hanneke

Rommelmarkt

23 September 2023 | 10:00 Amnestyple... 10 plekken beschikbaar Riet

Depot Rotterdam

23 September 2023 | 12:00 Museumpark... 8 plekken beschikbaar Greet

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app