Pleinbios ‘De Wilde Waard’

Gratis Pleinbios met vertoning van 'De Wilde Waard'

Aangezien Cascade in september haar 25-jarig jubileum viert, heeft de stichting tijdens de Zomerparkdag een verrassing voor alle inwoners van Ambacht en omgeving. Iedereen is van harte uitgenodigd om gratis naar de film te komen bij de Pleinbios. Om 21.00 uur start de prachtige natuurdocumentaire 'De Wilde Waard' over de Alblasserwaard, een oudhollands weidegebied op een steenworp afstand van Ambacht. Dit is het leefgebied van veel dieren die in de film spectaculair in beeld worden gebracht.

De Pleinbios beschikt over een groot scherm aan de waterkant in het groene Baxpark op het plein voor De Ridderhal, een unieke locatie voor deze film! Neem zelf een (klap)stoeltje mee, en geniet van een bijzondere avond. Bij zeer slecht weer wordt de filmvertoning van de ‘Wilde Waard’ verplaatst naar de theaterzaal van Cascade. Dit wordt een da Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Taco Rico & Ticket To Paradise

2 October 2022 | 17:30 tot 2 October 2022 | 22:30 Kleine Kop... 4 plekken beschikbaar Ellen

Topfilm Délicieux

4 October 2022 | 19:30 Stokdijkka... 6 plekken beschikbaar Ellis

Week break: Decision to Leave

11 October 2022 | 19:30 Stadhuispl... 8 plekken beschikbaar Walter

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app