Plastic doppen sparen voor KNGF

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor KNGF. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in bij één van de depots. Je steunt niet alleen de opleiding van de geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al tienduizenden euro’s opgeleverd.

Bij één van de inzamelpunten of depots in jouw regio kun je je doppen inleveren. De depots werken zelfstandig en hanteren een eigen werkwijze en innamebeleid voor wat betreft de soorten doppen. Bij de depots kun je terecht met vragen en uiteraard om de doppen af te leveren. Op de website van Stichting D-Dog vind je meer informatie over welke doppen kunnen worden ingeleverd, inzamelpunten en contactgegevens.

Voor degene die mee willen sparen en met een activiteit met mij mee gaan: De doppen mag je bij mij inleveren bij de activiteit.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

WELKOM Meet & Greet

7 June 2023 | 19:30 tot 7 June 2023 | 21:30 Houten, Ne... 6 plekken beschikbaar Jan-Peter

Avondwandeling rond de Kralingse Plas

7 June 2023 | 19:00 Pr. Beatri... Geen limiet Clarian

Koffie/thee moment “GEWOON” in Café Loft Den Haag

8 June 2023 | 10:00 tot 8 June 2023 | 12:00 Pomonaplei... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden e.o.

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app