Plantencorso Boskoop 800 jaar!

Uit liefde voor de plant en als promotie voor Boskoop

De vier initiatiefnemers zijn er ook, de Greenportbroers Jos, Léon en René van Lint en exporteur Jan Fase. Er worden planten uit de loods gehaald, waarmee de bolide wordt opgefleurd. Ze zien het al voor zich, hoe het straks gaat worden. 

“Zeg het met planten”, roept Jan Fase. Hij is enorm enthousiast over het corso. “Ik vind het geweldig, Boskoop 800 jaar. Een geweldige prestatie hoe Boskoop zich heeft ontwikkeld, dat moeten we vieren. En daar horen natuurlijk heel veel planten bij.” De broers Van Lint zijn het daar helemaal mee eens. “Wij werken alle drie in de planten”, zegt René. “We hebben het corso bedacht uit liefde voor de plant en als promotie voor Boskoop.” Broer Jos vertelt over hun idee, dat gepland staat op zaterdag 20 augustus. Dan trekt een lange stoet vanaf de Middelburgseweg, via het centrum van Boskoop, naar het ITC-terrein in Haz Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bossche borrel

3 July 2022 | 15:00 tot 3 July 2022 | 20:00 Lunchcafé... Geen limiet Carla

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Betuwse kersendagen

3 July 2022 | 11:00 tot 3 July 2022 | 16:30 Lingedijk ... Geen limiet ans

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app