Place du tertre

Tijdens het Franse weekend zal de Wiele een eigenzinnige en kunstzinnige kunstmarkt organiseren. Het is een knipoog naar het fameuze en al even sympathieke Place du Tertre in de wijk Montmartre van Parijs. Wie kent het niet? 

Kortom, kom lekker genieten van de sfeer, met een koffietje, een wijntje met wat heerlijke Franse muziek en chansons op de achtergrond… Place du Tertre: c’est une expérience créative unique!

We verzamelen om 13.30 uur bij de ingang van Hofdael aan de Molenstraat 23. Toegang is gratis! Als we genoeg geslenterd en gezien hebben kunnen we nog een borrel doen op het horecaplein. Om 17.00 uur eindigt de markt.

Meer informatie over de markt:
In een relaxte sfeer zullen onze docenten en cursisten presentaties en miniworkshops geven voor jong en oud, op het gebied van creatieve werkvormen. Tekenen, schilderen, beeldhouwen, fotografie en keramiek zijn de werkzaamheden die we buiten wille Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Foodfestival

2 July 2022 | 19:00 tot 2 July 2022 | 23:00 Spoorpark ... 6 plekken beschikbaar Hilma

Varen en stil genieten op de Ankeveense Plassen

2 July 2022 | 13:15 tot 2 July 2022 | 15:30 Stichts En... 10 plekken beschikbaar Ellen

Dutch Wooden Boat Festival en Jutterhavendagen

2 July 2022 | 11:00 tot 3 July 2022 | 17:00 Willemsoor... Geen limiet Sjaak

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app