Pitch en putt Leeuwarden

Pitch & Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen.

Je speelt het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat het spel verder op de volgende afslagplaats.

Ik hoop dat ik het nog kan regelen dat we de koffie er voor mogen nuttigen, anders maar ipv lunch 🙂 Neem in ieder geval wat drinken( en eventueel eten) mee voor tijdens het spel

Zelf deal kopen voor 1 persoon! Graag Klup bij opmerkingen zetten.

https://www.socialdeal.nl Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

E-bike 50 km Marken Volendam

19 July 2024 | 10:30 Dorpsstraa... 8 plekken beschikbaar Ellen

Pitch & Putt

21 July 2024 | 14:00 Meester J.... 50 plekken beschikbaar Gerrie

Jeu de boules

22 July 2024 | 13:15 Club De Pe... 8 plekken beschikbaar Wout

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app