Pink Floyd Project in natuurtheater de Kersouwe

In een avondvullende show speelt Pink Floyd Project deze zomer in De Kersouwe uitsluitend publieksfavorieten uit het 50 jaar tellende oeuvre van de Engelse rockband Pink Floyd. Normaliter speelt Pink Floyd Project grote shows in grote zalen. Of in theaters door het hele land, zoals dit seizoen met de tournee rondom 50 jaar The Dark Side Of The Moon.

In ‘The Delicate Sound Of Pink Floyd’ gaat de tributeband terug naar de ‘Best Of’ variant, met als leidraad de noteringen van Pink Floyd in de Top 2000, zoals Comfortably Numb, Money, Another Brick In The Wall en uiteraard Wish You Were Here. Bij elkaar goed voor 2,5 uur topmateriaal, met de ziel van het origineel en gespeeld door één van ’s lands beste tributebands.

Pink Floyd Project vertolkt al bijna 20 jaar met veel passie het oeuvre van Pink Floyd. En niet onverdienstelijk, want zelfs originele leden van de touringband van Pink Floyd (1987-1989 en 1994), spe Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Den Haag, royaal en koninklijk.

18 July 2024 | 10:30 Noordeinde... 12 plekken beschikbaar AdJo

Kermis

19 July 2024 | 19:30 Tilburg, N... 4 plekken beschikbaar Niels

Kunst kijken in de Kasteeltuinen

20 July 2024 | 10:30 Lingsforte... 16 plekken beschikbaar Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app