Picknick en wandeling

Beste kluppers. Weer eens wat anders. Mieke en ik hebben bedacht om een Amerikaanse picknick te doen aan een mooi ven op de kampina. De bedoeling is dat je voor jezelf iets lekkers te eten of te drinken mee brengt maar dat word dan gedeeld met alle andere. Je bent helemaal vrij in wat je mee brengt.

We verzamalen op de zand parkeerplaats ongeveer 200 meter verder dan Het Loo 4. Kan niet missen. We lopen aan om 11.45 uur.

Na ongeveer 2 km bereiken we de picknickplaats, denk aan picknick kleedje of een licht stoeltje. Daarna gaan we de wandeling af maken als we alles op hebben . Totaal zal de wandeling ongeveer 7 km zijn.
Restant van eten en drinken moet je dus nog 5 km meenemen voordat we bij de auto zijn. Daarna is er voor de liefhebbers nog een mogelijkheid voor een terras in Boxtel, 2 km rijden met de auto.
Hopelijk mooi weer . Maar het gaat in principe altijd door.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vaartocht (8 personen) met Canal Hopper Delft

20 July 2022 | 12:00 Hooikade, ... 8 plekken beschikbaar Giovanna

Wandeling vanaf kasteel Rosendael

1 July 2022 | 11:30 Rosendael ... 12 plekken beschikbaar Ton

De Korte Duinen – 6KM

30 June 2022 | 10:20 tot 30 June 2022 | 13:00 Soesterber... 8 plekken beschikbaar Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app