Park-en Beeldentuin De Schoppert

Een bezoek aan de tuin en galerie van Anna is een belevenis. De tuin is prachtig aangelegd, waarbij elk deel zijn eigen sfeer heeft. Bloemperken op kleur en thema, bospaadjes, doorkijkjes en een vijverpartij. Afgewisseld met kleurrijke struiken en bomen. Na een wandeling door de tuin en het bezoek aan de galerie is er bij het theehuis koffie of thee te krijgen en is het heerlijk vertoeven op het terras of onder de kastanje boom.

In de tuin staan diverse beelden van een aantal kunstenaars. Zij exposeren hun werk in de tuin en/of galerie. In de galerie vind je ook de mooie bloemrijke schilderijen die Anna gemaakt heeft.

De tuin en galerie is iedere woensdag open vanaf mei t/m september, van 10:00 – 16:30 uur. Dan zijn er ook een aantal beeldhouwers aan het werk en Anna geeft graag uitleg over haar tuin.

We gaan per fiets, verzamelen 13.30 uur bij de rode fiets/treinbrug ( zwolse kant) en begeven ons richting Hatt Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Breitner, herontdekking van een oerkunstenaar

20 August 2024 | 11:00 Oude Drift... 8 plekken beschikbaar Ali

Wandelen met de veldlopers Gulpen

17 July 2024 | 10:00 Rosstraat ... Geen limiet Anita

Real Human Bodies Exhibition Kamperland

17 July 2024 | 11:00 tot 17 July 2024 | 14:30 Sint Felix... Geen limiet Marianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app