Out of the Blue (Liveband)

Out of the Blue is een eigentijdse powertrio bluesrockband met zowel covers als eigen werk, bestaande uit: Tijmen - gitaar en leadzang, Paula - bas en backingvocals en op drums de altijd funky-groovende Edwin.
De band bestaat sinds 2019 en speelt toegankelijke en afwisselend klinkende bluesrock, lekkere gitaarsolo's en hier en daar tweestemmige zang. Het geluid van de band is samengesmeed tot een aanstekelijk geheel van vertrouwde bluesklanken met een drijvende beat.
De leden van de band hebben jarenlange ervaring: Tijmen en Paula spelen sinds 2011 samen in diverse formaties, o.a. vijf jaar in een bluesrockband en zeven jaar in een classic rockband. Edwin en Paula spelen al sinds hun jeugd samen.
De band heeft de covid-periode kunnen benutten om ervaring en kracht te bundelen tot een geheel dat staat als een huis. Genoeg energie en ervaring voor een dampende avond muziek!
Entree 5 Euro
De bar is open van Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vrijmibo bij Kim’s kroeg

1 July 2022 | 17:00 Piusplein ... 20 plekken beschikbaar Caroline

#08 VRIJMIBO dance&movie aan de Maas!

1 July 2022 | 17:00 tot 1 July 2022 | 23:00 Plantagela... Geen limiet Cecylia

25e editie “ Deventer op stelten”

1 July 2022 | 20:00 Brink 15, ... 9 plekken beschikbaar Henriette

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app