Oud & Nieuw Terschelling op de Storebaelt

Oud en Nieuw op de Storebaelt, de privé hotelboot van Klup? We gaan het gewoon weer doen, feesten op Terschelling! Vuurpijlen, schallende scheepshoorns, oliebollen en appelflappen, en knallende kurken! Gezelligheid in de haven, dansen aan dek en in het barretje aan boord. PartyTime! Er is plek voor 34 kluppers! (dus geen 100, dit stel ik zo in omdat aanmelden op volgorde van betalen gaat).

Vermaak je aan boord met de allerleukste Kluppers en geniet van dit prachtige eiland. Mogelijkheden te over, fietsen of strandwandelen terrasjes pikken. Bezoek musea, of Kaapsduin, of een pittoreske dorpje. Zaterdag 30 december gezellig uit eten met elkaar bij de Bras. Op nieuwjaarsdag wandelen we naar het groene strand voor onze nieuwjaarsduik met erwtensoep. En we gaan natuurlijk gezellig s avonds samen lekkere gerechten voor op het buffet koken.
Ook zetten Johan en ik net als vorig jaar een vermakelijke avond in elkaar, het planne Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Motor rit. Rondje utreg op de motort.

30 September 2023 | 09:00 tot 30 September 2023 | 18:00 Lorentzlaa... 19 plekken beschikbaar Ivar

Zwemmen en klimmen en glijden plezier Effeld Duitsland

30 September 2023 | 11:00 tot 8 October 2023 | 18:00 Effeld, 41... 5 plekken beschikbaar Charles

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app