Optreden Elizabeth Simonian in het Heerenhuys.

* Belangrijk: 16 april is de marathon in Rotterdam. Je kan dus alleen met de metro of op de fiets bij het Heerenhuys komen. Vanaf metrostation Dijkzigt kan je het wandelen, 8 minuutjes lopen.

A place you know' is de nieuwe EP van zangeres Elizabeth Simonian, een pareltje met teksten van haar eigen hand en prachtige muzikale begeleiding van gitarist Andreas Suntrop, percussionist Udo Demandt en celliste Annie Tangberg.
De muziek van Elizabeth is niet in één categorie onder te brengen, wat wellicht te maken heeft met haar achtergrond. Zij is geboren in Cyprus als kind van een Zweeds-Noorse moeder en een Armeense vader. Ze heeft op Cyprus en in Zweden gewoond, waarna zij naar Nederland verhuisde om te studeren aan het Rotterdamse Codarts en sindsdien in deze stad is gebleven.

Zij beheerst vele stijlen en weet op een spannende manier Scandinavische afstandelijkheid te combineren met een mediterraan temperament. Door Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paranormale avond

20 March 2023 | 20:00 tot 20 March 2023 | 22:30 Kringschoo... Geen limiet Elly

Jamsessie schemerlamp entree gratis.

21 March 2023 | 20:30 Daalseweg ... Geen limiet Cornélie

Zanger Harm in het buurthuis

24 March 2023 | 20:15 tot 24 March 2023 | 23:35 Engellaan ... Geen limiet Marijke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app