Opening You are all Stardust

“Mensen, dieren, planten, al het andere op aarde en zelfs het hele universum - in de basis zijn we allemaal hetzelfde: sterrenstof. Wij zien ons graag als iets afzonderlijks en unieks in het midden van dit geheel, terwijl we slechts een klein onderdeel zijn van een onmetelijke omgeving. Kunstenaars Jasper Griepink (1988) en Harry Knopperts (1955) verdiepen zich met hun werk juist in de urgentie van verbondenheid. Ook het WALHALLAb bouwt mee.”

Ga mee naar de opening van deze nieuwe expositie in Dat Bolwerck in Zutphen. Vanaf 15:00 uur zijn we welkom met om 15:15 uur een openingswoord waarin we worden meegenomen in het verhaal van de kunstenaars.

Bron: https://www.datbolwerck.nl/agenda/opening-you-are-all-stardust

We verzamelen vooraf eerst rond 14:00 bij café Uffies (Houtmarkt 71 recht tegenover ons filmhuis Luxor) waar we elkaar ontmoeten onder het genot van een koffie, thee of ander drankje.

Zo rond Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Sinterklaasavondje

5 December 2022 | 17:50 Noordpolde... 6 plekken beschikbaar Suzanna

Nieuwjaarsborrel

8 January 2023 | 17:00 Dorpsstraa... Geen limiet Corrie (kluphost)

Blues and Brews Iduna Drachten

26 November 2022 | 15:00 Oliemolens... 15 plekken beschikbaar Ebel

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app