Opening Wild summer of art

Brutus Space presenteert de 2e editie van een Wilde Kunstzomer met werk van 50 Rotterdamse hedendaagse kunstenaars en een dynamisch publieksprogramma van evenementen, screenings en performances. De editie van dit jaar is samengesteld door Amira Gad in samenwerking met Sophie de Vos. De deelnemende kunstenaars zijn geselecteerd uit een longlist van creatieven die genomineerd zijn door een selecte groep scouts die goed bekend zijn met de Rotterdamse kunstscene.

Officiële opening 12 juli vanaf 19:00
De avond zal gevuld worden met optredens en muziek van RAAR (geïnitieerd door Joshua Thies), 4x4, Jeanine Verloop, Le Motat en The Low G court. Ook hebben we onze eerste Brutus Takeover samen met Print Night Out.

De selectie
Ter nagedachtenis aan de onlangs overleden kunstenaar Lizan Freijsen is voor de duur van Wild Summer of Art in de Ruïne een ruimte ingericht die speciaal aan haar werk is gewijd: als hommage Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

E-bike 50 km Marken Volendam

19 July 2024 | 10:30 Dorpsstraa... 8 plekken beschikbaar Ellen

Stad Groningen en Forum ontdekken

19 July 2024 | 14:00 Stationspl... 8 plekken beschikbaar Jacintha

De toekomst van Schokland – eiland in de tijd

19 July 2024 | 19:30 tot 19 July 2024 | 21:30 Vluchthave... Geen limiet Dirk

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app