Opening poetry International

Poetry International trapt het festivalweekend op de donderdagavond 6 juni af met een unieke poëzieproductie waarin de beste (inter)nationale dichters van het moment eenmalig tegelijkertijd op een podium te zien zijn. Jaarlijks nodigt Poetry International een andere regisseur uit om - geïnspireerd door het festivalthema - een speciale theatrale setting te creëren voor het festival. Dit jaar zal regisseur Puck van Dijk, in samenwerking met Sebastiaan Smink, de dichters samenbrengen op het podium in een nieuwe setting.

Maak binnen 60 minuten kennis met de (inter)nationale dichters van het festival, kies stiekem al wat favorieten en stippel op basis daarvan een persoonlijk programma uit voor het festivalweekend!

Deelnemende dichters: Babs Gons, Asmaa Azaizeh, Victoria Chang, Felix Chow, Iva Damjanovski, Carl-Christian Elze, Gary Geddes, Lieke Marsman, Neeltje Maria Min, Samira Negrouche, Maria do Rosário Pedreira, Alfr Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film en een gesprek

20 June 2024 | 14:00 Julianaple... Geen limiet Josje

Gratis Buurtconcert met live muziek en diner

20 June 2024 | 16:00 tot 20 June 2024 | 19:00 Stresemann... 21 plekken beschikbaar Arthyra

SOCIAL DANCE: SBK SENSATION NIGHTS

20 June 2024 | 19:00 tot 20 June 2024 | 23:00 Amare, Spu... 10 plekken beschikbaar Dennis

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app