OPEN PODIUM soul, funk en jazz Zifflich Dld

Naar muziek luisteren stimuleert de dopamine aanmaak, oftewel het gelukshormoon. Dus genieten we allemaal in euforische stemming We fietsen - e - bike - naar De ThornseMolen, korte pauze kop ☕️☕️ Daarna we naar mn vrienden; Nieuw Begin ☕️☕️ in Zifflich Dld. Colet en John Sampers voor het Open Poppodium.
Deze keer neem ik jullie Kluppers mee naar een unieke, nostalgische locatie op fietsafstand Nijmegen. Lekker uit je bol gaan met beentjes van de vloer of genieten van de klanken - PEBB combinatie van funk, jazz, soul enz.
ZONDAG 24 SEPTEMBER: PEBB
Oorspronkelijk was het de bedoeling van de 7 Nijmeegse muzikanten die PEBB vormen een New Orleans funkbandje te beginnen. Door de brede muzikale belangstelling van de diverse bandleden waaierde het repertoire al gauw uit richting diverse andere muziekstijlen.

Al vele jaren brengen zij een gevarieerd repertoire.

Nadat PEBB in 2022 een New Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Last minute! Lunch/borrel op terras Dronten

24 September 2023 | 13:00 De Rede 80... Geen limiet Christine

BORREL& LiveMuziek CHEEK TO CHEEK

24 September 2023 | 15:00 tot 24 September 2023 | 18:00 Kloosterla... Geen limiet José

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app