Open dag Rottemerentunnel

Zijn er misschien mensen die vanuit de omgeving van Zoetermeer komen en die Sandra kunnen contacten. De ov verbinding Zoetermeer - rottebandreef is altijd een langdurige kwestie. Alvast bedankt voor het meedenken.

Bezoek de Rottemerentunnel

Tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni is de bouwplaats van de A16 Rotterdam voor één dag geopend voor publiek. Je bent van harte welkom! Neem een kijkje bij de Rottemerentunnel in aanbouw en bezoek de Expo A16 Rotterdam.

Tijdens je bezoek aan onze bouwplaats kom je meer te weten over thema’s als ontwerp, techniek, inpassing en duurzaamheid. Ook het Recreatieschap Rottemeren is aanwezig en presenteert haar plannen rondom de kwaliteitsimpuls van het Lage Bergse Bos.

Voor jong en oud

Ook voor kinderen is er een leuk programma. Kom knutselen of doe mee aan de speurtocht. Er is zelfs een materieelplein ingericht met onder andere een Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gaat niet door !

10 August 2022 | 15:20 tot 10 August 2022 | 15:25 Timboektoe... 6 plekken beschikbaar Ellen

Wandelen Kijkduin

10 August 2022 | 10:45 Teunisbloe... 25 plekken beschikbaar Barend: Host 070 ZH

AVOND- Wandeling!

10 August 2022 | 19:00 Maltaplein... 15 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app