Oogstmarkt

Met toffe kramen, lekkere muziek, zalig eten en fijne kleine workshops.

Rosemarijn van de Wiel heeft van vergeten fruit allerlei lekkere potjes gevuld net als Greet die haar moestuinoogst deelt. Goejenhandel verkoopt gave duurzame producten gemaakt door toffe jongeren, en er zijn nog meer duurzame zaken met Love From Nature, Mirjam Beijers kaarten van bijenwas of de zelfgemaakte borduursels van Tantangara. Edith van dun heeft Tuinplantjestekoop net als de drie Flora's en Bram zelf natuurlijk.

Meer kunst? Dat kan, Milou komt voor het eerst exposeren en belooft felle kleuren en Hélène Lemmens neemt ook haar bloem en plantkunst mee. Je kunt een stripboek van Peter bemachtigen en zo zijn er vast nog wat verrassingen.

Even ontspannen? Daar kan Steffie Rollé je zeker bij helpen. Je kunt even rusten in een HangOn hangmat, terwijl je een wijntje van ciao-vino of een biertje van Brouwerij de Roos keurt. Of misschien e Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Twee korte lezingen en …

27 November 2023 | 15:00 tot 27 November 2023 | 17:00 Halvemaanp... Geen limiet Henk

Welkom bij Napoleon – Pathe Ypenburg

27 November 2023 | 20:30 tot 27 November 2023 | 23:25 Guldenlaan... 11 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Meet4Music: Zang en body percussie

27 November 2023 | 19:00 tot 27 November 2023 | 20:00 Spuiplein ... 10 plekken beschikbaar Anouschka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app