Ontdek de levendige schilderijen van Frans Hals en meer…

Ga je mee?
Ontdekkingstocht naar Frans Hals in het Rijksmuseum, het prachtige Zuiderbad, Museumplein, het Vondelpark en de manege in de Vondelstraat.

Verzamelen bij de hoofdingang van het Centraal tramzijde. Zorg voor een OV kaart. Lunchen daar waar het gezellig is en/of een broodje onderweg. Borrelen voor de liefhebbers na afloop van de dag.

Frans Hals stelde zich ten doel zo overruigend mogelijk een levend mens weer te geven. Hij ging daarbij weloverwogen en met lef op zoek naar een eigen stijl die volstrekt origineel was binnen de 17de-eeuwse schilderskunst. Als een van de weinige kunstenaars van de Westerse kunstgeschiedenis slaagde Hals erin mensen te schilderen die glimlachen en lachen, een uitdaging die door de meeste schilders uit de weg werd gegaan omdat het zo moeilijk was.

Midden in het centrum van Amsterdam, grenzend aan het Vondelpark bevindt zich een goed bewaard geheim. Een onopvallende toeg Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

LIVE MUSIC + LUNCH BINNENHOFJE OOSTERHOUT!

18 May 2024 | 12:00 tot 18 May 2024 | 15:00 Binnenhofj... 8 plekken beschikbaar Annemarie

Toost Festival Alphen aan den Rijn

18 May 2024 | 13:00 tot 20 May 2024 | 20:00 2408 Alphe... Geen limiet Astrid

Zaterdagmiddagborrel bij het Kantoor

18 May 2024 | 14:00 Gierstraat... 9 plekken beschikbaar joe

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app