O&N Skylge op de Storebaelt

VOL! AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST KAN WEL.
Oud en Nieuw op de Storebaelt, de privé hotelboot van Klup? We gaan het gewoon weer doen, feesten op Terschelling! Vuurpijlen, schallende scheepshoorns, oliebollen en appelflappen, en knallende kurken! Gezelligheid in de haven, dansen aan dek en in het barretje aan boord. PartyTime! Er is plek voor 34 kluppers! ( dus geen 100, dit stel ik zo in omdat aanmelden op volgorde van betalen gaat).

Vermaak je aan boord met de allerleukste Kluppers en geniet van dit prachtige eiland. Mogelijkheden te over, fietsen of strandwandelen terrasjes pikken. Bezoek musea, of Kaapsduin, of een pittoreske dorpje. Vrijdag 30 December gezellig uit eten met elkaar bij eetcafe Storm. Op nieuwjaarsdag “doen” we een soort van nieuwjaarsduik met erwtensoep. En we gaan natuurlijk gezellig s avonds samen lekkere gerechten voor op het buffet koken.

Je eigen fiets mee mag aan boord voor de overt Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Lekker uit eten in hoeksche waard

20 July 2022 | 19:00 3274 Heine... Geen limiet Els

Rapalje bij Houtmansplantsoenconcert

3 July 2022 | 14:00 Houtmanspl... 85 plekken beschikbaar caroline Caroline

Kamperen & varen Biesbosch

30 June 2022 | 18:00 tot 30 June 2022 | 23:15 Nederland Geen limiet Henk

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app