Nooit gedacht uniek tuinconcert

Op zondag 10 juli is er een ongehoord leuk tuinconcert in de tuin van de locatie Bolgarije in Vianen. Dat wil je meemaken!
Ferd van Gestel op sousafoon en bastuba, en Regina Ederveen op harp, geven dan een verrassend concert in de tuin ''Bolgarije''.
Ooit deze combi gehoord? Wees niet bang: het wordt bijzonder boeiend!
Het repertoire varieert van pop, met een snufje musical, tot tango en een scheutje dixieland. Hier en daar een dansje maken mag, als je durft!
Een heel relaxed concert, waar ook gewoon naar geluisterd mag worden.

Zeg je Ferd van Gestel, dan zeg je muziek. Als je in 8 ensembles meespeelt met je sousafoon en bastuba, en ook nog dirigeert, dan bén je een all-round musicus. Regina Ederveen leeft met haar gouden harp de droom van een fulltime en klassiek geschoold beroepsmusicus. Beide musici kleuren buiten de lijntjes door deze muzikale ongewone mix te laten horen. Ze hebben er zelf ook veel Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Met sloep door grachten A’dam incl. tapas en drinken

24 July 2022 | 18:30 tot 24 July 2022 | 20:30 Singel 7, ... 26 plekken beschikbaar Ingeborg

De Naakte Waarheid – cabaretvoorstelling

27 May 2022 | 19:45 ROKA Theat... 6 plekken beschikbaar Jolanda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app