Nirvana

THE AMERICAN NERVANA
Trek je kistjes aan en bereid je voor op de beste Nirvana tribute band ter wereld. The American Nirvana Tribute staat bekend als de meest authentieke tribute van het legendarische grunge drietal. Ze katapulteren je direct terug naar het 90’s grunge tijdperk met liveoptredens die zalen tot hun grondvesten laten beven.

De artiesten van The American Nirvana Tribute zetten een bijzonder sterke copy van het orgineel neer. Hun gitarist en zanger Joseph Maher lijkt een linkshandige clone van Kurt Cobain in stem, uiterlijk en energie. De doorgewinterde drummer Steve Kilroy speelt even strak als Dave Grohl en Dave Eve heeft dezelfde vingervlugheid als bassist Kirst Novoselic. Je moet zelf je tickets.bestellen (https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/32050/the-american-nervana)

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gratis Buurtconcert met live muziek en diner

20 June 2024 | 16:00 tot 20 June 2024 | 19:00 Stresemann... 21 plekken beschikbaar Arthyra

Gezellig zingen met elkaar

20 June 2024 | 20:00 Hooftstraa... Geen limiet Anita

Fietsen langs Kunstschouw Schouwen Duiveland

21 June 2024 | 11:00 Schouwen-D... 7 plekken beschikbaar Erik

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app