Nighttrail Goes

Zelf inschrijven op: www.whatgoeson.nl/night-trail

Door deel te nemen aan de Nh1816 sponsor je namelijk ook nog eens het goede doel. Want de Nh1816 Nighttrail draait naast heel veel plezier ook om het goede doel.

Ieder jaar zetten we ons in voor een goed doel waar we echt in geloven, dit jaar is het sportkleding voor de kinderen van Voedselbank De Bevelanden en Stichting Leergeld Oosterschelderegio Het is triest om te horen dat zoveel kinderen niet kunnen sporten omdat ze simpelweg niet de juiste uitrusting hebben. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel - het kopen van sportkleding voor degenen die het het meest nodig hebben.

Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan Reddingshonden Team Zeeland die belangrijke hulp kunnen bieden bij het opsporen van personen of drenkelingen. Zij hebben dringend behoefte aan nieuwe portofoons.

www.whatgoeson.nl/night-trail

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen & Pannenkoek

8 December 2024 | 10:50 Generaal v... 6 plekken beschikbaar Ellen

Kerststallenroute Baarn + & ️

22 December 2024 | 15:20 Eemnesserw... 8 plekken beschikbaar Ellen

Wandeling Baarnse bos

17 July 2024 | 10:00 Lt. Gen. v... 8 plekken beschikbaar Anoesjka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app