Nieuwjaarswandeling Ameronger Berg

De eerste dag van het nieuwe jaar, is zo'n dag dat even helemaal niets moet of juist de dag dat je zin hebt om met familie , vrienden of SingLesSamen - vrienden te zijn om iedereen een "Gelukkig Nieuwjaar " te wensen.
Wat is er heerlijker, dan te beginnen in de MIDDAG met een heerlijke frisse begeleide natuurwandeling in een van de mooiste bossen van de Utrechtse Heuvelrug: De Amerongse Bossen.

We beginnen met de door mij mee gebrachte koffie/ thee/ warme chocolademelk, iets lekkers en wat fruit bij de informatieborden achteraan op de parkeerplaats.
Dan starten we met deze korte ( 5 km) wandeling met mij als natuurgids van " SingLesSamen" en lopen we door de heuvelachtige bossen naar een mooi uitzichtpunt( met bankjes ), langs het spinnewiel ( de eenzame eik op een zevensprong) naar de top van de Amerongse Berg ( het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug: 69 m boven NAP) Daarna dalen we af en genieten van h Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zondagmiddagborrel/koffie in de Koepel

19 February 2023 | 14:30 tot 19 February 2023 | 17:00 Harmenjans... 35 plekken beschikbaar Karin

Afwisselende wandeling Schoorl 15km

3 February 2023 | 10:30 1871 Schoo... 10 plekken beschikbaar Hans

Pannenkoeken-Challenge III*: Wandeling De Oase (Duingebied Z

3 February 2023 | 10:30 1e Leijweg... 17 plekken beschikbaar Ton (Kluphost IJmond e.o.)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app