NEW PURPLE CELEBRATION: THE MUSIC OF PRINCE (UK)

New Purple Celebration is de ultieme Prince tribute band, die de muziek, het leven en de erfenis van een echte muzikale legende viert. Geen achtergrondtracks, geen miming, gewoon echte muziek van echte muzikanteNenw Purple Celebration levert sinds 2004 hun non-stop, energieke show van meer dan twee uur op locaties in Groot-Brittannië, Ierland, Europa en de VAE.

De show word omschreven als “ronduit een groot feest”!

Bereid je voor om ondergedompeld te worden in de muziek, terwijl Jimi en de band je meenemen op een reis door hits en verborgen pareltjes, dieper in het songboek van een van de meest productieve artiesten aller tijden!

1999, Little Red Corvette, Purple Rain, Kiss, Nothing Compares 2 U, I Wanna Be Your Lover, Musicology en nog veel meer...

Dit is een ‘tribute’-show als geen ander! Door de kracht van Prince’ muziek en de sfeer van zijn concerten centraal te stellen, is het de show die a Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Lunch concerten,elke woensdag te Gorinchem

17 July 2024 | 12:15 Groenmarkt... Geen limiet Conny Oosterom

Borrelen en dansen met Copycat

17 July 2024 | 19:30 tot 17 July 2024 | 23:00 Schotsmanw... Geen limiet AnjA

Young masters in concert 1-Aurorafestival

18 July 2024 | 17:00 Meeuwerder... 10 plekken beschikbaar Stijn

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app