Nederlands Blazers Ensemble Matthäus Passion

Nederland omarmt de Matthäus-Passion. Bachs onsterfelijke passiemuziek verwelkomt het voorjaar en het nieuwe leven. Het Nederlands Blazers Ensemble zoekt de vernieuwing en komt met een theatrale totaalvoorstelling rondom de mooiste passie. Het ensemble krijgt gezelschap van poppentheater Duda Paiva Company en vele muzikale gasten. Het publiek wordt onderdeel van deze innovatieve Matthäus-avond.

Duda Paiva Company
De Matthäus-Passion traditie is springlevend. Het Nederlands Blazers Ensemble en Duda Paiva Company werpen nu een andere kijk op Bachs spirituele universum. De Nederlandse Duda Paiva Company verovert de podia met fysieke, humorvolle voorstellingen waarin dansers en poppen een pas de deux aangaan.

Bijzondere gastmusici
In de nieuwe voorstelling brengen poppen, musici en zangers een ode aan de Matthäus-Passion. Spannende rollen zijn er weggelegd voor de verteller, de verrader, de maagd en de visio Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Historische schepen in Wijk bij Duurstede

23 September 2023 | 10:00 tot 23 September 2023 | 23:00 Wijk bij D... Geen limiet Hanneke

Rommelmarkt

23 September 2023 | 10:00 Amnestyple... 10 plekken beschikbaar Riet

Depot Rotterdam

23 September 2023 | 12:00 Museumpark... 8 plekken beschikbaar Greet

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app