NatLab film • l’Innocent

100 minuten Franse film met Nederlandse ondertiteling

Als Abel ontdekt dat zijn moeder wil trouwen met een bajesklant, kost het hem moeite om deze Michel te vertrouwen. Maar het geluk van zijn moeder gaat boven alles. Samen met zijn beste vriendin Clémence houdt hij de boel in de gaten. Dan blijkt onverwacht dat zijn nieuwe stiefvader niet alleen Abel maar ook Clémence een heel nieuw perspectief kan bieden. Abel leert een heel andere kant van zichzelf kennen.

Dit verhaal lijkt inderdaad rechtstreeks uit een film te komen, maar gek genoeg is dit misschien wel de meest persoonlijke film van Louis Garrel’s die zowel de regisseur is, als coscenarist en hoofdrolspeler in één. Hoe dan? Zijn moeder, actrice en regisseuse Brigitte Sy, gaf namelijk dramales in een gevangenis, werd verliefd op een van haar studenten en trouwde vervolgens in de bajes met hem. En om de cirkel helemaal rond te krijgen: ze maakte er zelf ook ee Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Filmmiddag: I Wanna Dance van Whitney Housten

17 March 2023 | 12:00 tot 17 March 2023 | 16:30 Heilig Har... 11 plekken beschikbaar Yvonne

Film Meppel, All inclusive

17 March 2023 | 19:30 Kruisstraa... Geen limiet Inge

Film: Las Bestias

17 March 2023 | 20:15 Molenstraa... 6 plekken beschikbaar Petra

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app