Nationale Snertdag 2023

SAVE THE DATE

Nu de eerste kerstborrels en andere leuke festiviteiten voor de feestmaand alweer in de app verschijnen, brengen we alvast graag de Nationale Snertdag 2023 onder de aandacht. 

Op de tweede zondag van december vindt dit jaar voor de 6e keer dit landelijke evenement plaats. Met elkaar maken we van een Snertdag een Feestdag en trappen we samen de feestmaand december af. Dit doen we simpelweg door op zo veel mogelijk plekken gezellig een kop snert te eten. Het gaat uiteraard niet om de snert maar vooral om de verbinding met elkaar. 

Vorig jaar vond de Nationale Snertdag op bijna 80 locaties door het hele land plaats. Van kleine tot grote activiteiten en allemaal georganiseerd door kluppers zelf. Van Snertwandelingen en spelletjes met snert tot Snert & Dans en nog veel meer creatieve activiteiten.

Meer info volgt snel maar zet hem alvast in je agenda. Ben je nu al enthousiast? Maak dan alvast Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tour Culinair Alphen – – – herstart

28 November 2023 | 19:00 Hooftstraa... 40 plekken beschikbaar Jaap

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Welkom bij mijn activiteiten in december 2023

30 November 2023 | 08:00 tot 28 December 2023 | 23:00 Diversen Geen limiet Rob W Haaglanden

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app