Nationaalpark de Maasduinen op herhaling 22 km

We lopen 5 km / uur en picknicken onderweg. Na afloop via:

Heerlijk 3-gangen keuzediner bij Restaurant De Wellsche Hut: perfect voor een romantisch diner in een prachtige, bosrijke omgeving
https://www.socialdeal.nl/deals/noord-limburg/restaurant-de-wellsche-hut/heerlijk-3-gangen-keuzediner-bij-restaurant-de-wellsche-hut-perfect-voor-een-romantisch-diner-in-een-prachtige-bosrijke-omgeving-dec-2023-noord-limburg/?ref=NCLBVF samen eten.

Wandeltocht door de Bosscherheide, de Bergerheide beide gelegen aan het Reindersmeer midden in het Nationaal Park de Maasduinen. De Bosscherheide en de Bergerheide zijn beide gebieden met Maasduinen.
Aan de Nederlandse-Duitse grens gaat de wandeltocht langs de Wellsche Hut. Op oude topografische kaarten van 1850 was er al sprake van Aan de Welsche Hut, het is onbekend waarvan de naam afkomstig is. Niet alleen de Wellsche Hut is bekend aan de grens, in het verleden was dat ook Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Waar is het salsa feestje?

21 February 2024 | 07:30 tot 31 March 2024 | 09:30 Nederland Geen limiet Daniel Fockens

Klup avond bij Turquoise

21 February 2024 | 17:30 Pr. Beatri... 30 plekken beschikbaar Hans023

Camarettenfestival

21 February 2024 | 20:15 Raadhuispl... Geen limiet Anco

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app