Muziektheaterspektakel in Zutphen

Zutphen, 1572: Ramp & Veerkracht….

….is een muziektheaterspektakel dat wordt uitgevoerd in de Walburgiskerk in Zutphen ter gelegenheid van ‘het rampjaar 1572’. Zutphen werd tijdens dit rampjaar getroffen door belegeringen en veroveringen. Zutphen is één van de ruim 30 Nederlandse gemeenten die het rampjaar herdenken, maar ook de ‘geboorte van Nederland’ vieren. Vier thema’s vrijheid, verdraagzaamheid, verbondenheid en verscheidenheid zijn daarbij gekozen als thema’s en elke stad gaat op eigen wijze iets doen met deze thema’s.

Ik bezoek dit spektakel graag samen met andere Kluppers op zaterdag 22 oktober 2022. Ik heb een ticket 1e rang voor de prijs van € 27,50. Kaarten zijn nu dus al te bestellen.

Ga jij mee? Dan wel eerst een toegangsbewijs bestellen via de volgende website: https://www.zutphen1572rampenveerkracht.nl/kaartverkoop/

Ik stel voor dat we voorafgaand aan dit spektakel in Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kookclub

3 December 2022 | 18:00 tot 3 December 2022 | 22:00 Arnhem, Ne... 6 plekken beschikbaar Geraldine

Aanschuiven voor diner in Deventer

3 December 2022 | 17:15 Nieuwstraa... 5 plekken beschikbaar Mayke

Cabin Crew Coverband

3 December 2022 | 21:00 Kerkstraat... Geen limiet Anja

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app