Muziektheaterensemble Anders!

Klein, groot, gevaarlijk of lief. Wie overleeft in de jungle, de jungle van alledag. Is dat degene die het meest van zich laat horen, of degene die hier het meest in stilte over nadenkt. Misschien de snelste, of de inventiefste. Volg je het? Volg je je instinct? Luister je naar je instinct? Luister je goed?

Dier is de nieuwste uitvoering van muziektheaterensemble Anders!. Dier is een voorstelling vol beweging. Door dans, live muziek, teksten en alles daartussenin samen te brengen ontstaat er een voorstelling die zonder twijfel theater genoemd kan worden. Dier is geen uitgelegd verhaal, maar zal toch veel vertellen.

Als publiek word je meegenomen in sferische muziek, opzwepende bewegingen en af en toe een tekst. Met een compleet ensemble kan het werk indrukwekkend en vol show zijn, maar ook klein en persoonlijk

https://cityproms.nl/portfolio/anders/

Deze voorstelling is onderdeel van Cityproms en is Gratis Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dagje Utrecht

14 June 2024 | 10:00 Achter de ... 8 plekken beschikbaar Loes

Open tuinen dag Amsterdam

14 June 2024 | 10:00 Keizersgra... 6 plekken beschikbaar Carola

Open tuinen dagen A’dam

14 June 2024 | 10:30 Herengrach... 8 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app