Muziek bij Alkmaars Bierhuis

Voor de liefhebbers van live muziek deze activiteit weer opnieuw er op gezet nadat deze geannuleetd was door andere organisator. Puur omdat ik t zo jammer vond..... Tot dan!

Uncle Harry's Punch
Spelen tot je er bij neervalt. Uncle Harry’s Punch een groovende rock’n Rollll band waarbij je niet stil kan blijven staan. Al 20 jaar spelen ze iedere zaal, kroeg en festival plat. Het rockt en swingt zoals het ooit bedoeld is. Nummers die er toe doen in de rock historie worden op een geheel eigen manier gespeeld.

Beter dan het origineel? Door het publiek wordt er regelmatig gezegd “dit is nog beter dan het origineel”. Deze jongens beleven de muziek echt en dat komt over bij het publiek. Denk aan nummers van The Rolling Stones & The Black Crowes maar ook funky songs van o.a. Hot Chocolate en Mothers Finest worden gespeeld.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Parkconcert Castello Classico

6 August 2023 | 18:30 tot 6 August 2023 | 22:30 Maasberg 1... Geen limiet Yvette (Kluphost Zuid-Limburg)

Vintage Chrome Meeting

6 June 2023 | 18:00 3620 Lanak... Geen limiet Jan

Gratis lunchconcert

7 June 2023 | 12:15 tot 7 June 2023 | 13:00 Theater aa... 6 plekken beschikbaar Rob

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app