Museumkaart Match

Mis je net als ik de vroegere match rubriek van de Museumkaart?
Lijkt het je leuk om samen een museum te bezoeken? Mijn voorkeur gaat uit naar schilderkunst en beeldhouwwerk. Ik woon in Den Bosch, maar ben niet alleen aan deze stad gebonden.

Wat leuk dat er meerdere belangstellenden zijn. Zullen we deze activiteit gebruiken als een soort PRIKBORD? Wie een bepaalde expo op het oog heeft, die zet dat hier met plaats en tijdstip dat hij/zij daar zelf heen gaat bij de reacties. Degenen die mee willen kunnen dat dan ook kenbaar maken via een reactie. Is dat handig? Als je mee wilt doen, meld je dan aan als deelnemer. Dan krijg je een melding als iemand reageert.

Ter voorkoming van misverstand nog het navolgende: gelet op het grote aantal belangstellenden organiseer ik geen museum bezoekjes. Deze activiteit is een PRIKBORD om museum liefhebbers met elkaar in contact te brengen. Dan kan men in onderling overleg via een Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Filmhuis film “Bob Marley: One Love”

23 February 2024 | 18:50 Utrecht, S... 6 plekken beschikbaar Antonius

Tentoonstelling 4 Rijkscollecties & Hans Op de Beeck

21 February 2024 | 10:30 Eemplein 7... 8 plekken beschikbaar Marlou

“Frisse wind” en “Tonia model en activiste” in Singer Laren

21 February 2024 | 11:00 Oude Drift... 8 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app