Murder on the Nile – middag voorstelling – toneel

MURDER ON THE NILE
€ 45,00 + reserveringskosten

Ontmoeting: voor de entree om 14 uur

Het verhaal;
Een romantische boottocht op een cruiseschip verandert al snel in een totale nachtmerrie wanneer er diep in de nacht een schot te horen is. Een levenloos lichaam wordt gevonden en vanaf dat moment is iedere passagier verdacht. De spanningen op het schip lopen hoog op. Zeker wanneer Canon Pennefather steeds dichter bij de waarheid begint te komen. Welke passagiers komen hier ongeschonden uit? En wie raken er verstrikt in een web van leugens?

Tijdens deze moderne whodunit zit je de hele voorstelling lang op het puntje van je stoel. Het publiek wordt echt meegenomen in een reis vol liefde, passie, wrijving en spannende wendingen. Heb jij door wie de moordenaar is?

Cast;
De cast van Murder on the Nile bestaat uit Stanley Burleson (was te zien als Geest in Aladdin de Musical), Doris Baaten (s Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dagje Utrecht

14 June 2024 | 10:00 Achter de ... 8 plekken beschikbaar Loes

Open tuinen dag Amsterdam

14 June 2024 | 10:00 Keizersgra... 6 plekken beschikbaar Carola

Open tuinen dagen A’dam

14 June 2024 | 10:30 Herengrach... 8 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app