Mooie wandeling vanuit Borkel over de Malpie, 11 km

Ik ga met deze wandeling weer naar de Malpie, vandaag voor gelopen. Maar nu start ik vanaf de andere kant, in Borkel gemeente Valkenswaard. Als je van te voren nog wat wil drinken ben er dan wat eerder zodat we om 13.00 uur kunnen starten.

Het meeste van de wandeling is onverhard en bestaat uit twee lussen. De eerste lus die we lopen is 6,2 km dat is door bossen en heide en langs de mooie vennen die daar liggen en lopen terug voor de pauze terug naar het beginpunt. De tweede lus is 4,6 km, we lopen dan door bos, langs akkers en het riviertje de Dommel. We doen het rustig aan zodat we ook nog van de mooie omgeving kunnen geniet en aan eventueel een pickinick plekje wat over het water kunnen turen met wat we zelf meenemen daar kunnen nuttigen.

Voor wie niet te ver wil wandelen kan na de pauze afhaken als hij of zij dit wil. Voor ieder wat wils in deze wandeling. Laten we er een gezellig middag van maken met zijn allen. Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Woensdagavond borrel strandpaviljoen Oranje Buiten bij Hoorn

29 June 2022 | 19:15 Schelphoek... 10 plekken beschikbaar Joost

Avondje sauna in Son.

28 June 2022 | 17:30 tot 31 December 2022 | 23:00 Thermaelaa... Geen limiet Henk

Kaap Hoorn

26 June 2022 | 00:00 tot 28 August 2022 | 20:00 Groningen,... 10 plekken beschikbaar Mar

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app