Mooie natuurwandeling via Kwadijk naar Hobrede

Loop je mee?

Mooie rustige natuurwandeling van ongeveer 6 km door een gedeelte van Kwadijk, Hobrede en koffiestop bij rustpunt Kwadijk.

We spreken af bij het verzamelpunt rondom Koogsingel 47 waar je de auto gratis kunt parkeren. Fietsen kunnen vlakbij geplaatst worden bij de bushalte op de Koogsingel.

Vandaar uit wandelen wij via de watertoren door een gedeelte van het dorp Kwadijk, zijn natuurgebiedje Kwadijkervlot, zijn kerkje en begraafplaats. Via de Durkweg lopen wij naar het aan de Beemster gelegen zusterdorp Hobrede. We lopen terug via de aloude Hobreederdijk naar Kwadijk en park de Noord in Purmerend.

Een koffie/toiletstop bij rustpunt Kwadijk, koffie/thee/sapje zijn voor kleine prijsjes ( Tikkie of gepast contant geld) aanwezig. Het is toegestaan om daar je eventueel meegenomen brood te eten.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondje pontje 13 km ‍♂️ ‍♀️, ⛴️ 9x

29 November 2023 | 10:30 NDSM-Kade ... 8 plekken beschikbaar Walter

Wandeling Strabrechtse heide

29 November 2023 | 11:00 Moorsel 1,... 7 plekken beschikbaar Sjannie

Kijkduinwandeling: van Loesje naar Loesje

29 November 2023 | 11:15 tot 29 November 2023 | 13:00 Kijkduinse... 12 plekken beschikbaar Heleen vZ

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app