Mooi Achter-hoek ” Herhaling 04 Cuyperswandeling “

I.v.m een paar aanvragen voor deze route. Nog 1 keer Cuypers Kranenburg incl bezoek aan het museum. (Wandelen met kleine groepen heeft mijn voorkeur).

De natuur in de Achterhoek is zo mooi en divers. Voor veel mensen is het dé reden bij uitstek om naar de Achterhoek te komen. En hoe kan je die natuur beter verkennen dan tijdens een wandeltocht ? We gaan wandelen rondom het kerkdorpje Kranenburg bij Vorden
Als u meer wilt weten over de beroemde architect Cuypers en hoe hij in het kerkdorpje Kranenbrug bij Vorden terecht kwam, dan is deze wandelling zeker een aanrader. De meest bekende Nederlandse architect van de negentiende eeuw en ontwerper van onder andere het Centraal Station en het Rijksmuseum in Amsterdam. De oudst getekende kerk van Cuypers staat in het kerkdorpje  Kranenburg bij Vorden, startpunt van deze wandeltocht. Klein beetje architectuur, maar onderweg veel mooie natuur. 

Ps. Meld je aan wanneer j Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gaat niet door !

10 August 2022 | 15:20 tot 10 August 2022 | 15:25 Timboektoe... 6 plekken beschikbaar Ellen

Wandelen Kijkduin

10 August 2022 | 10:45 Teunisbloe... 25 plekken beschikbaar Barend: Host 070 ZH

AVOND- Wandeling!

10 August 2022 | 19:00 Maltaplein... 15 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app