Monument van Riel + wandeling 10 km

Marcel en Angèle van Riel wonen in Heukelom, in een wel heel bijzondere woning: Monument van Riel gedoopt. Propvol met allerlei curiosa en schitterend verbouwd zodat alle verzamelde spullen mooi tot hun recht komen. Kijk en kom ogen en oren te kort bij dit bijzondere echtpaar en hun prachtige woning.

Het leven van de eigenaren Angèle en Marcel staat geheel in het teken van het verzamelen van voorwerpen en het aanpassen van hun huis. Wie het Monument Van Riel betreedt, waant zich in een wonderbaarlijk paradijs.
Een gietijzeren trap, brocante, antiek, exotica en erotica staan uitgestald in de monumentale boerderij in Heukelom. Marcel en Angèle gaan regelmatig naar België en Frankrijk op zoek naar nieuwe objecten. Ook dichtbij huis zijn objecten gevonden, zoals tegeltableaus en een hakblok uit een Tilburgse slagerswinkel. Van de parfumerie Van Eijsden uit de Heuvelstraat bewaarde Monument Van Riel talloze parfumflesjes Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondleiding Beeckesteijn- Engelmundeskerk

25 May 2024 | 10:00 Rijksweg 1... 5 plekken beschikbaar Gerard

Fietsen rondje Duiveland, ca. 30 km.

25 May 2024 | 10:30 Carpool Zi... 10 plekken beschikbaar Erik

Kunstroute Heerhugowaard

25 May 2024 | 11:00 tot 25 May 2024 | 17:00 Koggelaan ... Geen limiet Gerda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app