Mirrewinter nieuwe productie van de makers van ‘reuring’

Ik heb m'n kaartje gekocht bij Zinin.
Ongeplaceerd, dus samen naar BINNEN.

Mirrewinter is een humoristische en poëtische muziektheatershow met historische feiten en anekdotes over Nijverdal, opgevoerd óp het water in het binnenbad van zwembad Het Ravijn.

De Stichting Cultuurnetwerk Gemeente Hellendoorn heeft, in navolging van Reuring in ’t Reggedal, samen met Muziekvereniging KSW het initiatief genomen voor deze speciale streektaalproductie.

De van oorsprong uit Haarle afkomstige theatermaker Laurens ten Den heeft voor Mirrewinter met liefde voor de lokale geschiedenis en cultuur nieuwe streektaalteksten op maat geschreven.

Samen met het orkest van KSW onder leiding van Bert Pfeiffer en zangeres Lucy Leegland wordt het binnenbad omgetoverd in een groots pop-uptheater waar een mix van lokale historie en dichterlijke vrijheid zorgt voor een eigentijdste beleving in de ‘duustere eindejoarsdaa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Winterfair Orvelte ( drente )

26 November 2022 | 11:00 tot 26 November 2022 | 17:00 9441 Orvel... 11 plekken beschikbaar André

Wandeling (14 km) Gorcum en Arkel

26 November 2022 | 13:15 Station Go... 8 plekken beschikbaar Arja

Expeditie Maastunnel

26 November 2022 | 12:45 Charloisse... 6 plekken beschikbaar Clarian

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app