Midzomer single feest met barbecue

Midzomer feest Single Events

Zin in zomerse avonturen? Een zwoele zomeravond vol met fijne ontmoetingen? Kom naar ons gezellige zomerfeest speciaal voor singles 50plus en 60plus bij een knus hotel midden in de bossen. Tevens vieren we het 15 jarige bestaan van Single Events! 

Start met kennismaken tijdens de borrel en daarna genieten van een heerlijke barbecue (of bij minder weer binnen een warm en koud buffet). Daarna swingen op de lekkerste dansmuziek vanaf de 70’s met dj! 

En: overnachten kan ook! Dus na het feest rol je zo je bed in! De volgende dag gezellig samen ontbijten, na kletsen tijdens een mooie wandeling door het bijzonder mooie Renkums Beekdal en afsluiten met een heerlijk kom soep!

Dus heb jij ook zin in een gezellige avond met andere alleenstaanden? Samen genieten van smakelijke gerechten, praten, dansen en lachen? Leuke singles ontmoeten en wie weet een zomerse date?

Singlefees Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

JJ’S BLUES NIGHT

14 September 2024 | 19:00 Van der Ha... Geen limiet Wim

Geweldige countrymuziek onder de Boemelboom

18 July 2024 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Caroline

Wonderfeel. Laat je verwonderen met muziek. Dans én mensen.

19 July 2024 | 11:00 tot 21 July 2024 | 23:00 1243 '... Geen limiet Lianne Bussum

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app