Midgetgolf (optie lunch/wandeling)

Twee rondes midgetgolf op een prachtige baan in het bos met de optie te lunchen en daarna een vlotte boswandeling (tempo ruim 4,5 km per uur) van 5 tot 10 km te maken.

Wij spelen om 10 uur één of twee rondes midgetgolf in groepjes van vier personen. Een ronde duurt ongeveer een uur. Op vrijdagochtend zijn er meestal weinig andere spelers en hebben we de ruimte.

Wie wil kan daarna bij de Steengroeve lunchen en in de middag een vlotte boswandeling maken. Ik heb een route van 5 tot 10 km, afhankelijk van de (weers)omstandigheden.

Mocht heel veel regen voorspeld worden, dan verzet ik deze activiteit naar een vrijdag in januari.

Voorlopige dagindeling:
De Steengroeve opent om 10 uur. Dan kunnen we koffie drinken, vooral fijn voor degenen die van ver komen. En je kunt meteen voor een ronde midgetgolf betalen. We gaan 10.15 uur de baan op. Na een ronde hebben we een koffiepauze. Dan een 2e ronde of lunch, Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandeling in ’t Grunniger laand

9 December 2022 | 10:00 Havenstraa... 12 plekken beschikbaar Henk

Wandeling, koffie/thee met gebak en uitgebreide lunchplank

9 December 2022 | 11:30 Molentiend... 7 plekken beschikbaar Margo

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app