Met camper naar Noord Spanje en Portugal

25 augustus wil ik voor 2 mnd met mijn buscamper vertrekken naar Noord Spanje en dan rustig afzakken naar Zuid Portugal.
Globale route die ik in mijn hoofd heb in Nrd Spanje is: San Sebastian, Bilbao, Picos, Muxia, Finisterre, Santiago de Compostella. Alles afhankelijk van het weer hoe snel ik verder naar het zuiden trek. Ik heb nog geen duidelijk plan over mijn route naar Zuid Portugal. Wel veel interessante tips verzamelt. Ik zie wel hoe het loopt dan.

Het zou leuk zijn als Kluppers willen aanhaken die ook deze route globaal zien zitten.
Ik ben een (berg)wandelaar dus helemaal leuk als er wandelaars tussen zitten om misschien eens een traject samen te doen.

Ik trek graag mijn eigen plan, dus niet achter elkaar aan rijden, maar elkaar (middels whatsapp) ontmoeten als er behoefte is en/of we in elkaars buurt zijn. Misschien soms met elkaar optrekken, maar ook weer prima als ieder weer zijn eigen weg wil gaan Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

“Dagje Delft”

3 July 2022 | 10:30 Station De... 8 plekken beschikbaar Minie - Kluphost

Mauritius, documentaire

3 July 2022 | 20:00 tot 5 July 2022 | 21:00 Geen limiet Gaby

Bossche borrel

3 July 2022 | 15:00 tot 3 July 2022 | 20:00 Lunchcafé... Geen limiet Carla

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app